Terug

Herstelling
Deurpanelen

Deurpanelen zijn gemaakt van verschillende materialen. De onderkant is meestal van hard plastic. Het midden van stof, leer of alcantara en de bovenkant van synthetisch materiaal. Gaatjes van brandende sigaretten, krassen of geplet schuim zijn de meest voorkomende beschadigingen. We herstellen kleine beschadigingen aan uw deurpaneel of vervangen het als de schade te groot is.

Portière démontée d'une voiture bleue
Herstelling deurpanelen

Ultramoderne
technologie en tools

Bij ernstige schade moeten de deurpanelen vervangen worden. Hoewel een deurpaneel uit verschillende materialen is samengesteld, is het paneel toch maar uit één stuk gemaakt. Het vervangen is arbeidsintensief, voornamelijk vanwege het mechanisme van de autoruit, de spiel en de luidsprekers.

Wondercar herstelt beperkte schade in het harde plastic van het deurpaneel (krasjes), in de stof (gaatjes), in het leer of alcantara (gaatjes en slijtage), of in de kunststof (kleine gaatjes, krasjes kleiner dan 10 cm).

Placement d'un capot d'une voiture Volkswagen dans la Smart box

Wondercar
tarieven

De herstelling van de binnenkant van een deurpaneel kost bij Wondercar € 152,46 incl. btw. De prijs van nieuw deurpaneel hangt af van het merk en model van uw voertuig.

Bij Wondercar geven we u advies over het herstellen of vervangen van uw deurpaneel.

Te herstellen onderdelen

Een ander
beschadigd onderdeel?

Onze carrosseriecentra zijn ultramodern en onze reparateurs worden voortdurend bijgeschoold in nieuwe technieken om alle onderdelen van uw voertuig te kunnen herstellen.

Une femme qui analyse la portière d'une voiture

Vind de dichtsbijzijnde Wondercar carrosserie bij jou in de buurt!

Er zijn 40 Wondercar carrosseriecentra in héel België

Bekijk al onze carrosserieën