Sluit u aan bij ons netwerk!

Wondercar is het grootste carrosserienetwerk in België en heeft de ambitie om deze groei voort te zetten. Bent u geïnteresseerd om deel uit te maken van ons netwerk?

  • Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons centraal. U zal alle nodige elementen ter beschikking hebben om perfect uw klanten een kwalitatieve service te bieden en in alle transparantie te kunnen verder helpen.
  • Opleidingen: Bij Wondercar bieden we partners praktijkgerichte opleidingen, met focus op zowel technische vaardigheden als de nieuwste ontwikkelingen in de automotive industrie. Dit is een noodzaak in een markt die continu evolueert.
  • Toegang tot innovatie: Als lid van het Wondercar-netwerk hebt u toegang tot de nieuwste technologieën en innovaties in de auto-industrie. We blijven voorop lopen en investeren in de nieuwste tools en methoden, zodat in uw carrosserie steeds met de beste materialen gewerkt kan worden.

Hoe word ik partner?

Het proces om partner te worden bij Wondercar is eenvoudig en transparant. Neem contact met ons op via volgend contactformulier. We zullen een financiële analyse doen naar uw bedrijf en op basis hiervan zullen wij opnieuw contact met u opnemen.

We kijken ernaar uit om samen te werken en onze gezamenlijke passie voor auto’s te delen.

 

Foto van twee personen die elkaar een hand geven

Contactformulier

Wilt u deel uitmaken van ons netwerk en genieten van de voordelen die Wondercar brengt? Vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Persoonlijke gegevens

Informatie carrosserie

Voor meer informatie over hoe wij uw persoonlijke gegevens verwerken, kunt u onze privacybeleid raadplegen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vind de dichtsbijzijnde Wondercar carrosserie bij jou in de buurt!

Er zijn 39 Wondercar carrosseriecentra in héel België

Bekijk al onze carrosserieën