• fr
 • nl
 • Terug

  Herstelling
  Dakstijl

  Schade aan de dakstijl of zijgeleiding komt minder vaak voor en is vaak gemakkelijk te herstellen tegen een redelijke prijs. Dit plaatwerkelement raakt wel eens beschadigd bij het plaatsen van uw reiskoffer, wanneer er een voorwerp op uw voertuig valt, of bij een ernstig ongeval. Voor een herstelling aan de dakstijl van uw voertuig kan u bij Wondercar terecht. 

  Beschadigde dakstijl van een grijze wagen met zonnedak
  Herstelling dakstijl

  Ultramoderne
  technologie en tools

  De meeste kleine beschadigingen (krassen en deuken) aan de dakstijlen kunnen hersteld worden met onze SMART technieken. Omdat de dakstijl van binnenuit niet toegankelijk is, gebeurt het uitdeuken zonder lak (PDR) altijd van buitenaf met de lijmtechniek.

  Bij ernstige schade vervangen we de dakstijl. Deze ingreep is behoorlijk arbeidsintensief met complexe technieken van demontage en hermontage (loskoppelen, lassen, enz.).

  Twee medewerkers van Wondercar die een auto aan het demonteren zijn

  Verschillende soorten schade die we herstellen

  Enkele voorbeelden van schade die dagelijks door onze Wondercar reparateurs worden hersteld!

  Beschadigde zijgelijding van een grijze wagen
  Beschadigde dakstijl van een grijze wagen met zonnedak
  Foto van een BMW autodak klaar voor herstelling

  Wondercar
  tarieven

  Onze prijzen voor herstelling (uitdeuken, schilderen, etc.) zijn afhankelijk van de grootte van het element en de zijgeleiding wordt als een klein onderdeel van het voertuig beschouwd. Het uitdeuken van de zijgeleiding kost vanaf € 75 incl. btw en het schilderen vanaf € 160 incl. btw. Stuur ons de foto’s van de schade voor een gratis en vrijblijvend bestek. Als vervanging nodig is, zal een van onze experts uw voertuig moeten inspecteren. 

  Te herstellen onderdelen

  Een ander
  beschadigd onderdeel?

  Onze carrosseriewerkplaatsen zijn ultramodern en onze reparateurs worden voortdurend bijgeschoold in nieuwe technieken om alle onderdelen van uw voertuig te kunnen herstellen.

  Blonde vrouw die de schade aan haar wagen bekijkt

  Vind de dichtsbijzijnde Wondercar carrosserie bij jou in de buurt!

  Er zijn 37 Wondercar carrosseriecentra in héel België

  Bekijk al onze carrosserieën
  Pins van alle Wondercars in België