Terug

Herstelling
dak

Er is een voorwerp op uw voertuig gevallen of er is schade na een hagelbui? Bij Wondercar hebben we alle nodige tools om uw dak te herstellen. Er zijn veel verschillende daken: metaalplaten dak, panoramadak, dak van koolstofvezel, cabriolet, schuifdak, dakdragers, met of zonder antenne. Wondercar is dé specialist in het herstellen of vervangen van deuken of krassen op uw dak, ongeacht welk type.

Foto van een autodak klaar voor herstelling
Herstelling dak

Ultramoderne
technologie en tools

Wondercar herstelt indien mogelijk krassen en deuken in het dak. De krassen worden geverfd of gepolijst. Deuken zonder lakschade in het dak kunnen worden hersteld met de vernisloze uitdeuktechniek (PDR) vanaf de binnenlant of de buitenkant. Als de schade de PDR-techniek van binnenuit vereist, is het nodig om de dakbekleding of zelfs de kofferklep te verwijderen. In sommige gevallen is demontage van de antenne of dakdragers noodzakelijk.

Bij schade die niet meer te herstellen valt, vervangt Wondercar uw dak door een origineel dak. Het is een delicate operatie om het beschadigde dak te demonteren en het nieuwe dak op zijn plaats te zetten omdat het moet worden losgekoppeld en gelast.

Twee medewerkers van Wondercar die een auto aan het demonteren zijn

Verschillende soorten schade die we herstellen

Enkele voorbeelden van schade die dagelijks door onze Wondercar carrosserieën worden hersteld!

Foto van een autodak klaar voor herstelling

Wondercar
tarieven

De kosten bij WONDERCAR starten vanaf € 410 incl. btw. en zijn afhankelijk van het te schilderen oppervlak, vaak groter qua afmeting op een dak. De prijs voor deuken zonder lakschade is afhankelijk van de grootte van de deuk en varieert tussen € 75 incl. btw en € 250 incl. btw.

De prijs voor het herstellen van hagelschade wordt door de UPEX (Beroepsvereniging van Automobielexperts van België) op nationaal niveau aan de hand van een rekenrooster bepaald voor alle herstellers.

Ga naar een van onze carrosseriecentra voor een bestek op maat voor het vervangen van uw dak door een nieuw origineel dak.

Te herstellen onderdelen

Een ander
beschadigd onderdeel?

Onze carrosseriewerkplaatsen zijn ultramodern en onze reparateurs worden voortdurend bijgeschoold in nieuwe technieken om alle onderdelen van uw voertuig te kunnen herstellen.

Blonde vrouw die de schade aan haar wagen bekijkt

Vind de dichtsbijzijnde Wondercar carrosserie bij jou in de buurt!

Er zijn 39 Wondercar carrosseriecentra in héel België

Bekijk al onze carrosserieën