Terug

Herstelling
velgen

Bij Wondercar kunt u terecht voor de herstelling van uw velgen! Er bestaat een uitgebreid gamma van velgen (aluminium, tweekleurig, diamantgeslepen, gepolijst, chroom) en ze kunnen alle schade oplopen aan stoepranden of randen van een parking. We beschikken over snelle en efficiënte oplossingen om deze waar mogelijk te herstellen of te vervangen indien nodig.

Een medewerker van Wondercar die een velg aan het repareren is
Herstelling velgen

Ultramoderne
technologie en tools

De herstelling van velgen is onderworpen aan zeer strikte instructies van de fabrikanten. Wij houden hier rekening mee bij het beoordelen van de schade en het opmaken van uw bestek. 

Afhankelijk van het type velg en wanneer de krassen minder dan een kwart van uw velg bedekken, is herstelling mogelijk zonder het wiel te verwijderen. Het is sneller en goedkoper. Bij andere soorten velgen of ernstige schade moet de velg verwijderd worden. Soms moet ook de band worden verwijderd. Vervolgens gebruiken we een zandstraler om de bestaande verflaag te verwijderen alvorens deze opnieuw te schilderen. We raden altijd aan kromgetrokken of gebarsten velgen te vervangen. 

We raden u ook aan om de kleur van uw velgen te veranderen. Voor de remklauwen of remblokken gebruiken we een speciale verf: de remklauwverf is bestand tegen hoge temperaturen.

Twee medewerkers van Wondercar die een auto aan het demonteren zijn

Verschillende soorten schade die we herstellen

Enkele voorbeelden van schade die dagelijks door onze Wondercar reparateurs worden hersteld!

Een medewerker van Wondercar die een velg aan het repareren is
Een velg van een audi die moet worden hersteld
Velg van een blauwe golf
Velg van een rode auto
Beschadigde velg van een Land Rover
Velgen van een sportieve auto
Beschadigde velg van een Jaguar
Velg van een Mercedes AMG
Schuren van een witte velg
Herstelling van een velg

Wondercar
tarieven

De prijs voor het herstellen van een velg begint bij 179 euro excl. btw. De prijs is degressief voor een eventuele extra velg, afhankelijk van de maat en het type velg en de type schade. Stuur ons de foto’s van uw velg en u ontvangt binnen 4 werkuren een gratis bestek op maat. 

We vervangen de velg indien herstelling niet mogelijk is. Vraag een bestek aan bij een van onze  Wondercar-carrosseriecentra. 

Te herstellen onderdelen

Een ander
beschadigd onderdeel?

Onze carrosseriewerkplaatsen zijn ultramodern en onze reparateurs worden voortdurend bijgeschoold in nieuwe technieken om alle onderdelen van uw voertuig te kunnen herstellen.

Blonde vrouw die de schade aan haar wagen bekijkt

Vind de dichtsbijzijnde Wondercar carrosserie bij jou in de buurt!

Er zijn 40 Wondercar carrosseriecentra in héel België

Bekijk al onze carrosserieën