Terug

Herstelling
bumper

Van een kleine botsing tijdens het manoeuvreren tot ernstige botsingen, inclusief met verkeersdrempels, de bumper is het element dat het meest te lijden heeft. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze ontwikkeld om schokken af te weren. Daarom is de bumper voornamelijk van kunststof gemaakt. Bij Wondercar adviseren wij afhankelijk van de schade het meest geschikte type van herstelling: herstellen of vervangen van de bumper?

Wondercar werknemer tijdens de herstelling van een bumper
Herstelling bumper

Ultramoderne
technologie en tools

Herstellen is milieuvriendelijker dan het vervangen van onderdelen. We hebben technieken om beschadigde bumpers te herstellen: krassen, deuken en zelfs scheuren. De krassen worden hersteld met verf. Soms is het mogelijk om slecht een deel van de bumper te schilderen door de roosters, mistlampen en koplampen te beschermen. We herstellen deuken door het plastic te verhitten. Voor scheuren lassen we uw bumper van binnenuit, waardoor deze net zo sterk is als vóór de schade. Al deze herstellingen zijn mogelijk zolang de wapeningsstaaf niet wordt aangetast.

Wanneer de wapeningsstaaf geraakt is of wanneer de schade te ernstig is, vervangen wij uw bumper. Als onderdeel van een vervanging ijken we de rijhulpsystemen (afstandsdetectoren, camera’s, enz.).

Twee medewerkers van Wondercar die een auto aan het demonteren zijn

Verschillende soorten schade die we herstellen

Enkele voorbeelden van schade die dagelijks door onze Wondercar reparateurs worden hersteld!

Rode BMW in een Smart Box van Wondercar
Herstelling van een bumper die net gespoten is
Wondercar werknemer tijdens de herstelling van een bumper
Een Wondercar reparateur die bezig is met een kras herstelling
aanduiden schade op carrosserie met stift in bumper
Schuren van een flank voor kras herstelling

Wondercar
tarieven

Wij werken met vaste pakketten voor het herstellen van bumpers:

  • Herstellen vanaf € 90 incl. btw
  • Verven vanaf € 210 incl. btw

De prijs is afhankelijk van de locatie van de schade aan uw bumper (bumperhoek, midden an bumper of volledge bumper), de omvang van de schade en de kleur van uw bumper. Lichte kleuren zijn moeilijker te behandelen. Stuur ons de foto’s van de schade aan uw bumper en u ontvangt binnen 4 werkuren gratis een bestek op maat.

De prijs voor het vervangen van bumpers wordt bepaald op basis van de prijs van de fabrikant en de tijd om de vervanging uit te voeren. Fabrikantprijzen variëren afhankelijk van het merk en model.

Te herstellen onderdelen

Een ander
beschadigd onderdeel?

Onze carrosseriewerkplaatsen zijn ultramodern en onze reparateurs worden voortdurend bijgeschoold in nieuwe technieken om alle onderdelen van uw voertuig te kunnen herstellen.

Blonde vrouw die de schade aan haar wagen bekijkt

Vind de dichtsbijzijnde Wondercar carrosserie bij jou in de buurt!

Er zijn 39 Wondercar carrosseriecentra in héel België

Bekijk al onze carrosserieën