Een Wondercar reparateur die bezig is met een kras herstelling

Krassen herstellen

Wij herstellen beschadigde onderdelen dankzij onze knowhow en de toegepaste technieken. Wij geven altijd de voorkeur aan het herstellen van een onderdeel in plaats van het te vervangen!

Onze stapsgewijze aanpak
voor het herstellen van krassen

Stap 1

Bescherming van het voertuig

Het beschadigde voertuig wordt in een Smart Box geplaatst en komt er pas weer uit als het hersteld is. We beschermen uw voertuig met dekzeilen om het intact te houden, zodat alleen het te behandelen oppervlak zichtbaar is.
Afgeschermde auto klaar voor kras herstelling
Stap 2

Afschuren van krassen

Dankzij de felle verlichting kunnen we duidelijk zien op welke plaatsen we nieuwe verf moeten aanbrengen. Voor een betere hechting van de verf moeten we eerst de beschadigde oppervlakte afschuren.
Schuren van een flank voor kras herstelling
Stap 3

Kleurherkenning

De kleur van de verf verandert in de loop van de tijd. We gebruiken een systeem dat de exacte kleur van de carrosserie van uw voertuig kan detecteren. Vervolgens creëren we exact dezelfde kleur in onze laboratoria.
Kleur controleren van een grijze wagen voor kras herstelling
Stap 4

Verf en lak

We brengen de exacte kleur aan, evenals verschillende vernislagen om uw voertuig te beschermen. Wij werken alleen op het te behandelen gebied. In sommige gevallen is het niet nodig de hele carrosserie te verven.
Spuiten van een flank tijdens een kras herstelling
Stap 5

Drogen

Elke laag wordt gedroogd met behulp van een glijarm die in staat is om een lengte van 1 meter per minuut te drogen. Dit is Wondercar-technologie!
Flank van een wagen die wordt gedroogd
Stap 6

Afwerking

Voor een onberispelijk resultaat en indien nodig eindigt onze interventie met het polijsten van het herstelde onderdeel. Vooraleer we uw voertuig teruggeven voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit (spuitnevel, lekkage, stof, enz.).
Oppoetsen van een flank na een kras herstelling

Theorie
in de praktijk

Voor

Na

Uw carrosserie ziet er als nieuw uit en u behoudt uw fabrieksgarantie! Onze reparateurs volgen steeds de richtlijnen van de fabrikanten.

Het herstellen van krassen op een carrosserie is een precieze klus die meerdere handelingen vereist voor een perfect resultaat. U hoeft uw voertuig niet te verplaatsen, alle stappen worden uitgevoerd in onze carrosseriecentra. Het herstellen van een originele onderdeel is sneller, goedkoper en duurzamer dan de vervanging ervan. Sommige krasjes kunnen in minder dan 2 uur hersteld worden!

Wondercar
tarieven

Bij Wondercar werken we met vaste prijzen variërend van € 160 tot € 480 inclusief btw voor het herstellen van krassen op een onderdeel van uw voertuig. De prijzen zijn afhankelijk van:

  • De locatie van de krassen: de locatie bepaalt het te schilderen oppervlak. 
  • De kleur van het voertuig: parelmoerkleuren en lichte kleuren vragen om een delicatere aanpak.

Noch de grootte van de kras, noch het merk van de auto heeft invloed op de prijs. Het herstellen van een kras op een Opel, Dacia of Skoda kost evenveel als het herstellen van een kras op een Ferrari, Lamborghini of Bentley.

Stuur ons de foto’s van de te herstellen schade en ontvang binnen 4 werkuren uw gratis offerte. 

Wat ze zeggen
over onze diensten

Wondercar Oostkamp

Professionele service stipt en correct.

Wondercar Lievegem

Tevreden een goede service daar kan je nog eens een vraag aan stellen.

Wondercar Wevelgem

Top service, professionele aanpak zorgt voor een goede en kwalitatieve herstelling.

Wondercar Dendermonde

De beste vakmannen uit de omgeving. Faire prijs / werkverhouding, steeds hoge kwaliteit afwerking ????

Wondercar Kapellen

Vlotte vriendelijke service. Duidelijke en snelle communicatie. Perfecte herstellingen.

Wondercar Kampenhout

Auto binnengebracht voor het herschilderen van de achterbumper. Zeer vlotte en vriendelijke service, auto proper gekuist en volledig conform (…). Een echte aanrader.

Vind de dichtsbijzijnde Wondercar carrosserie bij jou in de buurt!

Er zijn 40 Wondercar carrosseriecentra in héel België

Bekijk al onze carrosserieën