Wondercar courtier et receptioniste

Makelaars

Klantentevredenheid voorop! Dat is ons motto dat we graag met u delen.

Schade?
Geen gedoe voor u én ook niet voor uw klanten!

 • Wees gerust: Uw klanten zijn in goede handen wanneer ze bij u aankloppen voor schade aan hun voertuig.
 • Verwacht veel: Als externe partner voldoen wij aan uw hoge kwaliteitseisen, en bieden we uw klanten de onberispelijke service én klantentevredenheid die ze ook bij u vinden.
 • Krijg meer: U biedt uw klanten zo toegevoegde waarde door de uiterst persoonlijke kwaliteitsservice.

WONDERCAR,
herstellingen voor uw klanten in alle vertrouwen

WONDERCAR is uw vertrouwenspartner dankzij onze expertise, gewaardeerd door het overgrote deel van de verzekeringsmaatschappijen, en dankzij de kwaliteit van onze dienstverlening.

 • Administratieve verlichting: Om u nog beter van dienst te zijn, vereenvoudigen we onze administratieve procedures voor schadebeheer maximaal – van aangifte tot betaling.
 • Uniek aanspreekpunt: Wondercar wijst u een toegewijde contactpersoon toe, die uw dossiers persoonlijk opvolgt én u over de stand van zaken informeert. Zo stelt u uw klanten altijd gerust over het goede verloop van de herstellingen.

WONDERCAR, de gewaardeerde makelaarspartner

 • Klantendienst: Bij Wondercar is de kwaliteit van de dienstverlening even belangrijk als die van de herstellingen. Van het onthaal tot aan de teruggave van hun voertuig leggen we uw klanten in de watten: met aangepaste mobiliteitsoplossingen, een wachtruimte met wifi, waardevol advies enzovoort./span>
 • Uw offerte in één klik: Bij lichte schade vragen uw klanten een gratis bestek aan in amper twee minuten. Ze ontvangen hun offerte binnen vier werkuren.
 • Gratis vervangwagen voor uw klant: U weet beter dan wie ook dat de vervangwagen voor uw klanten één van de belangrijkste vereisten is. En omdat we daar heel bewust van zijn bieden we hen verschillende types vervangwagens aan (SUV, van, automatisch,…), in functie van het gebruik.
 • De kwaliteitsgarantie van een erkende carrosserie: Als erkende carrosserie respecteren wij alle kwaliteitslabels. In ons atelier gebruiken we de meest innovatieve herstellingstechnieken en materialen. We volgen de aanwijzingen van de fabrikanten nauwgezet op en gebruiken altijd merkonderdelen van de hoogste kwaliteit voor alle merken. Geen wonder dat de meeste verzekeringsmaatschappijen ons aanraden.
 • Alle herstellingen voor alle merken: Als verzekeringsmakelaar wilt u zich tot één partner kunnen richten, toch? En dat voor ál uw klanten. Ons multi-merkenaanbod is daar het perfecte antwoord op. En wij gaan nóg verder: Wondercar is ook gespecialiseerd in elektrische en hybride wagens. We houden u ook continu up-to-date over alle innovaties binnen onze sector. U mag dus gerust zijn: uw schadedossiers zijn in goede handen.
 • Transparante tarieven: Welke herstelling ook vereist is, wij hanteren dezelfde maximale adviesprijzen voor élk voertuig, in alle Belgische Wondercar-filialen. En we denken ook aan uw budget, zonder dat u inboet op kwaliteit. Dankzij onze SMART reparatietechnieken bieden wij voordelige alternatieven tegen dezelfde kwaliteit. Zo weet u zeker dat u onnodige kosten vermijdt.
 • Vakbekwaamheid: We zijn uitgerust om voertuigen aan de normen van de fabrikant te brengen en we beheersen alle bedieningselementen met betrekking tot rijhulpsystemen (ADASapparatuur – Advanced Driver Assistance Systems)
Foto van twee personen die elkaar een hand geven

Contact formulier

Wilt u ook genieten van de Wondercar voordelen voor makelaars? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vind de dichtsbijzijnde Wondercar carrosserie bij jou in de buurt!

Er zijn 39 Wondercar carrosseriecentra in héel België

Bekijk al onze carrosserieën