Wondercar Smartbox Greentech

Ecologisch engagement

Wondercar zet zich in om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen.

Onze stapsgewijze aanpak
voor een beter milieu

Een Wondercar reparateur die bezig is met een kras herstelling

Lokale herstelling

Minder verspilling/ gebruik van producten door een onderscheid te maken in het feit of een wagen indien mogelijk zonder of met wisselstukken herstelt dient te worden. Op deze manier zorgen wij ervoor dat minder verf, primer, mastiek, … gebruikt wordt bij de herstelling.

Hoogwaardige tools

Dankzij het gebruik van hoofgwaardige tools zoals de droogrobot, … kunnen wij het gehele herstellingsproces aanzienlijk inkorten. Door deze tools en de inkorting van de hersteltijd verbruiken wij tijdens onze herstellingen minder gas en energie.

Continue bijscholing

Wondercar biedt aan elke carrosseriemedewerker per jaar 4 dagen bijscholing aan inzake nieuwe producten en de innovatieve technologieën in de automotive sector om nog meer verspilling tegen te gaan. Verder testen wij ook voortdurend nieuwe ontwikkelingen om klaar te zijn voor de carrosserie van morgen.

Gebruik van watergedragen lakken

Elke wondercar carrosserie gebruikt uitsluitend een gamma watergedragen lakken om ook op deze manier ons in te zetten voor de omgeving.

Ecovriendelijke mobiliteitsoplossing

Wij trachten steeds een ecovriendelijke mobiliteitsmogelijkheid ter beschikking te kunnen stellen (step, fiets, …)

Herstelling boven vervanging

Bij Wondercar geven wij de voorkeur voor een herstelling in plaats van vervanging van onderdelen. Deze methodiek volgen wij voor zowel interieur- als exterieur herstellingen. Dit resulteert in minder afval en minder productie van nieuwe onderdelen.

Vind de dichtsbijzijnde Wondercar carrosserie bij jou in de buurt!

Er zijn 40 Wondercar carrosseriecentra in héel België

Bekijk al onze carrosserieën