Wonder
Robot

Zijn missie: De weggebruikertjes beschermen!

Wie is
Wonder Robot?

Hij is de superheld van de verkeersveiligheid. Hij legt aan de hand van animaties  uit hoe kinderen zich veilig moeten gedragen in verschillende verkeerssituaties. Om het nuttige met het aangename te combineren, biedt Wonder Robot kleurplaatjes aan voor de kinderen. Hij vindt altijd een nieuwe manier om de weggebruikertjes op te voeden, te beschermen en te vermaken. Want de kinderen van nu zijn de verantwoordelijke volwassenen van morgen. Wonder Robot organiseert verschillende acties gedurende het gehele jaar zo

In oktober 2022 heeft hij meer dan 10.000 veiligheidshesjes overal in België uitgedeeld! 423 klassen uit 115 lagere- en kleuterscholen in heel België lopen nu in alle veiligheid rond!

In 2023 hebben wij besloten de actie nog groter aan te pakken. Wonder Robot heeft dit jaar 35.000 hesjes in 2 dagen uitgedeeld in 302 scholen en 1471 klassen over heel België.

Ben jij een leerkracht? Een mama? Een papa? Ontdek vlug onze leerrijke en ludieke animaties van Wonder Robot!

Een recap van Wonder Robot in 2023…

Partner worden?

Ben je ook geïnteresseerd in de verkeersveiligheid voor kinderen? Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe partners om deze boodschap nog meer te kunnen verspreiden. Contacteer ons:

Vind de dichtsbijzijnde Wondercar carrosserie bij jou in de buurt!

Er zijn 40 Wondercar carrosseriecentra in héel België

Bekijk al onze carrosserieën