• fr
 • nl
 • Zwaar beschadigde Audi Q3 op de parking van een carrosserie

  Crash Herstellen

  Wondercar herstelt ook grote schade veroorzaakt door een ongeval! Vertrouw ons uw voertuig toe en vertrek met een gerust hart achter het stuur van een vervangwagen. De schade die u heeft opgelopen als gevolg van een crash herstellen we meestal in enkele dagen!

  Onze stapsgewijze aanpak

  stap 1

  Demontage van het te vervangen onderdeel

  Het te vervangen onderdeel wordt eerst gedemonteerd en verwijderd. De demontage van het onderdeel vereist dat het wordt losgekoppeld van een groot aantal elementen zoals elektrische ramen , sensoren, elektrische spiegels, deurgrepen, pakkingen, enz.
  Een gedemonteerd deurpaneel
  stap 2

  Kleurdetectie en lakken

  In onze laboratoria creëren we de exacte kleur van uw voertuig. Deze kleur brengen we met een spuitpistool aan op het reserveonderdeel. De verf wordt vervolgens beschermd met verschillende vernislagen.
  Meettoestel om de kleur te identificeren tijden een deuk herstelling
  stap 3

  Drogen

  Het geverfde en gelakte deel wordt gedurende enkele minuten in een oven op 80° C geplaatst.
  Een spuitcabine van Wondercar
  stap 4

  Opnieuw monteren van het nieuwe gelakte onderdeel

  Het nieuwe onderdeel wordt weer op het voertuig gemonteerd en opnieuw aangesloten (elektrische ramen, sensoren, elektrische spiegels, deurgrepen, pakkingen, enz.)
  Gedemonteerde motorkap van een blauwe wagen
  stap 5

  Aanbrengen van een lichte laag

  Indien nodig en om kleurverschil te vermijden, brengen we een lichte laag aan op de aangrenzende elementen.
  Schuren van een flank voor kras herstelling
  stap 6

  Afwerking

  Voor een onberispelijk resultaat en indien nodig eindigt onze interventie met het polijsten van het herstelde onderdeel. Een kwaliteitscontrole controleert de herstelling, evenals de afwezigheid van onvolkomenheden (spuitnevel, sinaasappelschil, lekkage, stof, enz.) voordat het voertuig aan u wordt geretourneerd.
  Polijsten van een flank tijdens een deuk herstelling
  stap 7

  Herkalibratie

  Rijhulpsystemen (ADAS) zoals parkeersensoren, achteruitrijcamera’s, dodehoeksensoren, remassistent, worden opnieuw gekalibreerd door onze specialisten.
  Herkalibratie van het parkinghulpsysteem

  Theorie
  in de praktijk

  Voor

  Na

  Bij een ongeval regelt Wondercar alles: van het contacteren van uw verzekeraar, het maken van een afspraak met een auto-expert tot de vervangwagen.

  Schadeherstelling na een crash is erg complex en vereist een echte beheersing van verschillende technieken. Er zijn verschillende vakkundige ingrepen aan de carrosserie nodig om u een perfect resultaat te garanderen.

  We werken alleen met originele vervangende onderdelen. Bovendien profiteert u van een levenslange garantie op herstellingen die bij Wondercar worden uitgevoerd. Als de herstelling meerdere dagen in beslag neemt, zorgen wij voor een vervangwagen. Zo behoudt u uw mobiliteit terwijl uw voertuig wordt opgeknapt.

  Wondercar
  tarieven

  Het bepalen van de prijs van een herstelling van schade na een ongeval is een hele klus en kan niet op afstand! Hierbij wordt rekening gehouden met de fabrikantenprijs van het vervangende onderdeel en de vervangingstijd.

  Maak een afspraak in een van onze Wondercar-carrosseriecentra en ontvang een nauwkeurig bestek.

  Wat ze zeggen over
  onze diensten

  Wondercar Oostkamp

  Top bediening onthaal ???? heel aangename service, professioneel. Ook werkplaats zeer netjes: ziet er goed uit voor behandeling auto schade.

  Wondercar Sint-Niklaas

  Zeer vlot geholpen en zeer vriendelijke service. Aanrader!

  Wondercar Kapellen

  Correcte professionele afhandeling.

  Wondercar Kampenhout

  Zeer correct. Nog maar één maal geweest maar alles verliep vlot, vriendelijk en professioneel.

  Wondercar Kampenhout

  Prima service – alles volgens afspraak. Correct afgehandeld. Wagen correct hersteld en afgeleverd. Huurwagen netjes en in orde – vriendelijk onthaal en ontvangst. Ruime openingsuren. Wagen was sneller klaar dan verwacht waardoor we weer over de eigen wagen konden beschikken. Prijs herstelling in overeenstemming met verwachtingen.

  Wondercar Borgloon

  Heel proper en alles werkt naar behoren.

  Wondercar Oostkamp

  Duidelijk communicatie door behulpzaam personeel.

  Vind de dichtsbijzijnde Wondercar carrosserie bij jou in de buurt!

  Er zijn 38 Wondercar carrosseriecentra in héel België

  Bekijk al onze carrosserieën